Composteren zonder te beluchten met Compost-O

Met de compostverbeteraar Compost-O kunt u composteren zonder te beluchten. De mest/compost krijgt op die manier een zeer hoge eindkwaliteit, wat uiteindelijk ook de kwaliteit van het eindproduct zal bevorderen. Rinagro Smart Farming biedt u daarmee de oplossing voor het composteren van organisch materiaal. Voor zowel potgrond/tuinaarde als landbouwgrond.

Waarom Compost-O?

Het is belangrijk dat compost van goede kwaliteit is om de kwaliteit van het eindproduct tevens te waarborgen. Daarnaast is het wel zo prettig als dit niet al te veel tijd in beslag neemt. Composteren versnellen kan met Compost-O van Rinagro Smart Farming. In plaats van 9 maanden heeft u dankzij Compost-O al na zo’n 6 maanden perfect bruikbare compost.

Dosering van Compost-O

Gebruik 5 liter per 100 m³. Leng de Compost-O aan met water om het te verdelen. Let wel: gecomposteerd product dient voldoende vocht te bevatten voor optimale werking.

Projecten

Composteren van bermgras.

In de zomer van 2019 heeft er een proef plaats gevonden bij de Gemeente Leeuwarden met het product Compost-O. Het is zo efficiënt mogelijk composteren van bermgras. Omdat er veel “ridderzuur” en distels voorkomen wordt extra gekeken of deze ook volledig worden omgezet tot compost.

Composteren van bermgras met Compost-O ten opzichte van Bokashi. Dat is wat er in de “Gemeente Berg en Dal” is gedaan vanaf mei tot september 2019. De resultaten van Compost-O waren erg positief ten opzichte van Bokashi.

Laatste nieuws

Profiteer ook van de werking van Compost-O

Bestel direct door contact op te nemen met Rinagro