Donderdag 11 tot en met zondag 14 april was Leipzig in rep en roer, veewagens met schapen, paarden, koeien maar ook alpaca’s, lama’s en noem maar op wat nog meer…
Alle diersoorten werden massaal naar de beurshallen in Leipzig getransporteerd. In dit weekend vond in het grote beurscomplex te Leipzig de Agrar 2024 plaats. Een tweejarige beurs die 4 dagen lang in het teken staat van alles wat met de agrarische sector te maken heeft. Van landbouwmachines tot hightech systemen om met behulp van drones en sensortechnologie van alles te meten, maar ook dierenkeuringen die per doelgroep over alle 4 dagen verdeeld waren, waren er te vinden.
Een variëteit aan aanbod en bedrijvigheid waardoor er voor een ieder wat wils was, van jong tot oud en van agrariër tot toerist.
Daar onze focus in Duitsland breder wordt, hadden wij besloten hier een stand te nemen en te kijken of wij hier ook mee uit de voeten konden. En wij kunnen u melden, het zag zwart van de mensen!
Veel gesprekken gevoerd, van hobbyboeren tot loonwerkers, erg interessant welke thema’s er in deze regio een belangrijke rol spelen.

Dank aan de organisatie en tot een volgende keer!