★★★★★
5 5 1
Gezonder klimaat Homogeniteit is super en ik mix alleen 1 dag voor uitrijden Melkkoeien half uur mixen Droogstaande koeien begin december half en 1 dag voor uitrijden een half uur. Betere celstructuur in het gras en we doen éendagskuil en halen prima 40 Procent de.

★★★★★
5 5 1
Beter wortelstelsel Beter bodemplaten Mooiere kleurstelling Betere eiwitbenutting,wat in de kuilmonsters niet weer te vinden is maar waar wel rekening mee gehouden moet worden in rantsoenberekening. Veel homogener mest, de eerste en de laatste tank zijn gelijk qua samenstelling zonder te mixen.

★★★★☆
4 5 1
De mest is van betere kwaliteit. Het mixen en uitrijden gaat veel beter doordat de mest dunner is dan vorige jaren. Dit geeft mij veel plezier.

★★★★★
5 5 1
Op aanraden van neef, ben ik ook begonnen met AgriMestMix en Compost O. Vooral de Stierenput was moeilijk mixbaar, hiervoor geruit ikan nu Compost O. Nu is deze mest mooi homogeen. In de koestal, bij het jongvee en de droogstaande koeien gebruiken we nu Agrimestmix naar volle tevredenheid.

★★★★★
5 5 1
Ik heb Compost O gebruikt voor de Buxushaag. Deze is nu ten opzichte van 12 omliggende woningen met de zelfde soort Buxushaag veel dieper groen. Ik vind het een fantastisch product
Rinagro reviews Overall rating: 4.8 out of 5 based on 5 reviews.
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Laatste nieuws