Trendzetters Rinagro producten

Op deze pagina worden de trendzetters van de Rinagro producten uitgelicht. Ieder bedrijf heeft op zijn eigen manier profijt van het gebruik. Hierdoor ontstaat er een omslag van kwaliteitsproducten op bedrijfsniveau.

Enkele bedrijfsgerelateerde voordelen naast de algemene voordelen van de producten zijn: meer spoorelementen/ mineralen die voorkomen in de bodem en groenten. Er ontstaat een andere vorm van eiwit welke beter opneembaar is voor de koe. Dit relateert naar andere melk en een hogere kaasproductie met de zelfde liters melk.
Deze vorm van eiwit zorgt er voor dat de koe beter uit de voeten kan met het ruwvoer waardoor hij beter in zijn vel zit. De kwaliteit en eiwit komt weer terug in het vlees.

OP DE HIM

GREIDEBOER STREMLER

“Hier is ruimte voor de natuur”

Als boer hebben wij het voorrecht om elke dag midden in de natuur te mogen werken. Op onze natuurboerderij hoor je de Grutto roepen en nestelt de Kievit midden tussen onze Blaarkoppen.  Een plek die wij graag met jou delen. Kom langs in onze boerderijwinkel en geniet van onze eigen biologische Himtsiiss.

Website “Op de Him”

Melkveehouderij maatschap Eppinga-Hogenberg

De melktap Nijemirdum

Bij Melkveehouderij maatschap Eppinga-Hogenberg aan de Lyklamawei 6 in Nijemirdum hebben ze een melktap geinstalleerd. Hier kunnen mensen altijd terecht voor hun verse melk. In een apart ingericht deel van de boerderij kan met de inworp van wat munten (lege flessen zijn te koop in een machine naast de tapmachine, maar zelf eentje meenemen kan ook) een heerlijke fles melk getapt worden. Ook in het weekend is de Nije Molkeboer open.

Demo locatie “forSafe”

Op deze zelfde locatie wordt ook de “forSafe” installatie van Rinagro gedemonstreerd. Het product AgriMestMix wordt volledig geautomatiseerd toegediend aan de mest. Bij intresse om dit eens te bekijken kunt u contact opnemen met Rinagro B.V.

Kwaliteitsslagerij De Schrans

Kwaliteitsslagerij De Schrans meer dan gewone slagerij!

Wij staan bekend om onze gegrilde producten en maaltijden. Echte toppers zijn onze gegrilde gehaktballen en gegrilde kippen. Maar ook de spare ribs en grillworst mogen er wezen. Probeer ze ook eens! Dagelijks vers uit de grill.

Wist u dat veel van ons vlees van eigen boerderij komt? Dit geeft u de garantie van absoluut gezond vlees van de bovenste kwaliteit.

Vandaag even niet zelf koken? Wij hebben een groot assortiment kant-en-klare maaltijden. Deze produceren wij allen dagelijks vers in eigen keuken.

Zo ziet u, niet alleen voor vers vlees kunt u bij slagerij de Schrans terecht.

Website slagerij De Schrans