Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Er gebeurt iets – gebruik en verwerking van fermentatieproducten als een kans

We kijken terug op een knotswaardig 2022, met hoge kunstmestprijzen en een zeer sterke vraag naar fermentatieproducten als meststof. Daarnaast staan we nog steeds voor de uitdaging om grond- en oppervlaktewater te beschermen tegen nutriënten. Dit uit zich bijvoorbeeld in grotere beperkingen op het gebruik van voedingsstoffen (trefwoord “rode gebieden”, “gele gebieden”).

Tegelijkertijd blijven planttechnologieën zich ontwikkelen en zijn ooit innovatieve processen nu bijna een standaardtoepassing, bijvoorbeeld verdampingstechnologie. Andere methoden zijn veelbelovend en bieden koppelingen met industriële processen, maar zijn nog steeds op zoek naar een grote doorbraak in de mainstream.

Waar gaat het heen? We weten het niet. Maar we weten dat u, als beoefenaar, onderzoeker, plantenfabrikant of technologieleverancier, aan het onderwerp werkt en zo toekomstige oplossingen mogelijk maakt. Wij nodigen u uit om uw werk en/of resultaten te presenteren op onze conferentie.

Onder het motto “Science meets practice” organiseren we een 2-daagse conferentie die zich richt op de laatste stand van de wetenschap en succesvolle voorbeelden van implementatie.

Naast de huidige stand van de techniek zijn de belangrijkste onderwerpen vooruitgang in de bio-economie en duurzaamheid, evenals vooruitzichten op veelbelovende innovaties en nieuwe onderzoeksbenaderingen.

Parallel aan de conferentie wordt een vakbeurs gehouden.

Als bedrijf kunt u uw oplossingen en technologieën presenteren aan een professioneel publiek. Hier kom je samen met “warme” contacten.

Als deelnemer krijg je direct inzicht in de huidige stand van de techniek. Hier kunt u zelf de nieuwste verwerkingstechnologieën aanraken.

Op de derde dag van het evenement krijgt u de gelegenheid om deel te nemen aan een georganiseerde excursie naar twee verschillende mengmest- en fermentatieproductverwerkingsfabrieken. Als onderdeel van deze rondleiding ervaart u de dagelijkse werking van de plant van dichtbij.

Door direct contact met de operator en lokale experts kunt u uzelf op de hoogte brengen. Beide fabrieken zijn uniek en worden beschouwd als pioniers van innovatieve verwerking van drijfmest en fermentatieproducten.

Ga naar de bovenkant