Onze welgewaardeerde collega Pé Schuiringa mocht eind november in Nederland officieel al met pensioen.
Zijn klanten in Groningen hebben dit al wel gemerkt door de opvolging van Wouter Zoer, onze collega die u tegen kunt komen in Groningen en bepaalde hoeken van Friesland. Samen met Pé is Wouter al sinds augustus stukje bij beetje de klanten bij langs aan het gaan om deze over te dragen.
Maar naast Pé zijn activiteiten in Nederland is hij ook in Duitsland veel onderweg. Deze klanten bezocht Pé nog tot eind april begin mei, en vanaf dat moment kon hij toch echt van zijn pensioen gaan genieten…

U zult wel denken, maar wie moet dan die klanten bezoeken?! In het bovenstaande bericht hebben wij u kennis laten maken met dhr. Hinrich Ufkes, onze nieuwe collega. Samen met Pé is hij sinds begin maart onderweg om de klanten over te nemen en het overdrachtsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen voor de Duitse klantenkring. Zo zijn beide regio’s waar Pé actief was verdeeld onder nieuwe collega’s, omdat één ieder beleverd en geadviseerd wordt op een zo goed mogelijke manier.

 

Pé, hartelijk dank voor je inzet, je positieve blik, je creativiteit en de enorme kennis die je hebt opgebouwd en graag met een ieder wilde delen. Geniet van je welverdiende pensioen!